Vlaams kampioenschap skeeleren indoor - 2e manche - 16 februari 2014

Ook de tweede manche van het VK indoor kreeg veel rennertjes over de vloer. Van Brugge waren Luna, Jitske en de Dhondt brothers present.
De korte afstanden liepen via reeksen wegens de vele renners.
Luna was op haar eerste wedstrijd 2de in de reeksen en 4de in de finale, ondanks een ietwat gemiste start. Jitske deed het voortreffelijk met een 3de plaats in de reeksen en 7de in de finale. De Dhondtjes hadden last van het starten want allebei gingen ze bijna onderuit en werden naar de B finale verwezen. Warre won deze overtuigend met voorsprong en die van Simon was overbodig want er waren maar 2 renners. Simon was eveneens eerste in de B finale.
Simon werd vervolgens 5de op de tijdrit tegen het geweld van de 2de jaars en Warre mooi zevende (ondanks een weer niet vlekkeloze start). Jitske werkte een hindernissenparcours af en Luna ging jammergenoeg onderuit in de wedstrijd van de 25 ronden, maar reed deze toch uit.
Jitske mocht afsluiten met 10 ronden net zoals Warre en Luna en Simon mocht nog 25 ronden malen.
Ik moet de uitslagen schuldig blijven want de printer deed het niet. De definitieve uitslagen staan op de site van de rollerbond.
De kleine en ronde piste - zonder lang stuk - speelde duidelijk parten, maar ze hebben ITB goed vertegenwoordigd. De vele individuele wedstrijden en de reeksen maakten er een lange dag van.
 
 
Peter

ma, 17/02/2014 - 22:41